Trixie fietsmand bagage drager breed zwart (60X29X49 CM)

91,36

14 op voorraad

Vandaag besteld, morgen in huis!

  • Diervriendelijke producten
  • Gratis verzending vanaf €50
  • Leveringen binnen de Benelux

Trixie Fietsmand Bagage Drager Breed Zwart 60X29X49 cm
Deze Trixie Fietsmand Bagage Drager Breed Zwart van 60X29X49 cm is gemaakt van vormvast EVA met een metalen frame voor vervoer van hond of kat op de fiets.
Deze fietsmand van Trixie voor brede bagagedragers van 11,8 tot 16 cm is ideaal om jouw hond of kat op de fiets overal mee naar toe te nemen. Deze fietsmand is gemaakt van een stevig metalen frame en vormvast EVA. Je kunt de fietsmand door middel van klittenband losmaken van het frame en de mand dan als vervoerstas gebruiken. De overkapping van gaas is te openen, zodat de hond of kat eenvoudig in de mand geplaatst kan worden. Het gaas zorgt voor meer veiligheid en luchtcirculatie tijdens de fietsrit. De mand is voorzien van een geïntegreerde korthouder zodat jouw dier veilig in het mandje blijft zitten. Door de reflecterende strepen op de mand ben je bovendien goed zichtbaar en de gevoerde pluche bodem is comfortabel en uitneembaar.

Houd tijdens het fietsen de mand voor de veiligheid van jouw dier altijd gesloten en jouw dier altijd aangelijnd aan de korthouder.

– Handige fietsmand voor dieren voor achterop de fiets
– Voor bagagedragers van 11,6 tot 16 cm breed)
– Ook te gebruiken als draagtas
– Met korthouder en gaas-afdekking
– Met uitneembare pluche bodem

Afmetingen: 60X29X49 cm

Geschikt voor honden tot 8 kg

Extra informatie

Gewicht 3,15 kg
Afmetingen 60 × 30 × 32 cm
Brand

TRIXIE

Product Type

60X29X49 CM

Shipping Method

pakket

Pieces

1